циклене на паркет

 
 

ЛАМИНИРАН ПАРКЕТЛаминирания паркет е все по-предпочитан и търсен у нас, негово приложе- ние е всеобхватно в дома, офиса, магазини и заведения.

Защо ламиниран паркет?

  • Голямо разнообразие от текстури
  • Устойчив на триене и петна
  • Устойчив на светлина
  • На достъпна цена
  • Екологично чист продукт
  • Бърз монтаж - спестява време
  • Лесен за поддръжка

Ламинирания паркет има много добра за цената си износоустойчивост (до 15 години в жилищни сгради и до 5 години за подове в обществени сгради) и не на последно място – на практика непосредствено след завършване на покритието подовата настилка е готова за експлоатация .

Повърхностният слой на ламинатните паркети се състои от тънък мелами- нов лист, върху който е отпечатана текстура, имитираща различни ценни дървесни видове, поради което по външен вид тези покрития трудно се отличават от класическия дървен под. Високата износоустойчивост на покритието се дължи на специалния защитен безцветен лак, втвърден с ултравиолетови лъчи.

Уют и стил
На българския пазар в днешно време се предлагат изключително много декори ламиниран паркет. Вие може да подберете цвета на ламинирания паркет, като той идеално да съвпада с цвета на вашите мебели. Можете да изберете под, който силно да контрастира, и да променя изцяло вида на помещението. Можете да създадете неповторим стил, съчетавайки няколко декора, за постигане на оптическо уголемяване на помещението, без да изглежда кичозно. Освен това, огромният избор на различни первази и лайсни, могат идеално да се съчетаят, както с избрания от вас паркет, така и с целия интериор на вашето жилище. Доверете се на Вашето усещане за уют и стил, без да се притеснявате да експериментирате
ЦЕНА : ЛАМИНАТ "KRONOLAM"


 
 
 


1 : Повърхностен слой


2 : Импрегниран слой,
дава външния вид,декора
на ламинирания паркет


3 : HDF - плоча с висока
плътност,с 8 мм. дебелина.


4 : Пластове за допълнителна
хидроизолация и устойчивост.